Връзките никога не са лесни – тези с приятели, роднините,

...
Връзките никога не са лесни – тези с приятели, роднините,
Коментари Харесай

13 истини за връзките, които ни е трудно да приемем

Връзките в никакъв случай не са лесни – тези с другари, роднините, съкровен сътрудник. Когато сме в нови любовни взаимоотношения имаме куп упования, страхове. Забравяме обаче за някои истини. Вижте 13 истини за връзките, които ни е мъчно да приемем.

1. Някои взаимоотношения ще бъдат невероятни, до момента в който други ще ни служат като уроци. Всеки който срещаме ни учи на нещо – на обич, на себеуважение, на това да преоткрием себе си и т. н. Най-важното е да успеем да извадим най-хубавото от себе си.

2. Когато настъпят сложни времена, някои хора ще ви изоставен. Това може да са другари, родственици, обичан човек. Когато сте добре, евентуално ще сте заобиколени с доста хора. Трудните обстановки обаче ни разкриват кой в действителност държи на нас, пробвайки се да усъвършенства по някакъв метод живота ни, посредством разнообразни запаси, които не са единствено материални.

3. Животът ни среща и с подправени хора. Лесно е да повярваме на някого, който ни споделя това, което ни се желае да чуем. Ето за какво не трябва да забравяме, че човек коства толкоз, колкото коства думата му и да не одобряваме празни оправдания, когато някой не е предан към нас.

4. Колкото по-малко поддържате връзка с някои хора, толкоз повече животът ви ще се усъвършенства. Не се примирявайте да бъдете просто нечие свободно време или алтернатива. Не забравяйте и за токсичните хора, които манипулират, основават отрицателна сила.

5. Тежките думи могат да наранят обичания ни човек повече от физическата болежка. Те нараняват доста повече, в сравнение с си мислим, по тази причина е значимо по какъв начин използваме нашите.

5. Изневярата и лъжата не са неточности, те са избор. Затова не трябва да се крием или заблуждаваме зад думи като „ неточност “ и „ скърбя “, а да не разрешаваме повече да се отнасят по този начин с нас.

6. Прекалената ревнивост не демонстрира на някого какъв брой доста го обичате, а по-скоро е сигнал за неустановеност в себе си, в случай че имате основателна причина да изпитвате ревнивост.

7. Хората се отнасят с нас по този начин, както ние им позволим. Затова е значимо какво толерираме, когато сложим персонални граници и не забравяме да почитаме себе си.

8. Невинаги ще харесвате колегата си и ще бъдете привлечени от него.

9. Понякога ще се чувствате отегчени от взаимоотношенията си, само че точно тогава е значимо да им създадем възобновяване, с цел да събудим още веднъж искрата посред ни с обичания човек.

10. Конфликтите са неизбежни, само че е значимо по какъв начин прекосяваме през тях.

11. Понякога ще нарушавате взаимно доверието си и това може да не включва невярност. Не бива обаче да забравяте, че една връзка се гради на доверие.

12. Понякога на единия от двамата сътрудници ще се постанова да поема повече товар със връзката и това е обикновено, стига да не стане табиет за връзките ви.

13. Любовта ни учи, че от време на време би трябвало да преглътнем гордостта си и да се простим, когато сме се наранили взаимно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР