Връзките не винаги се развиват гладко, но винаги искате да

...
Връзките не винаги се развиват гладко, но винаги искате да
Коментари Харесай

Тези 10 неща издават, че не познавате добре половинката си

Връзките не постоянно се развиват безпрепятствено, само че постоянно желаете да знаете накъде отиват нещата и дали има вероятност. Жените са склонни да си затварят очите за явни отрицателни признаци. Тези 10 знака ще ви оказват помощ да определите дали в действителност има заслужен фаворит до вас, който желае дълготрайна връзка.
1. Все още не познавате околните му
Средата приказва за човек доста повече от самия него. Излизате от няколко месеца, само че не ви е запознавал с другари - може би тук има нещо съществено. Ако няма другари, това е още по-подозрително.
2. Вашите ползи и занимания са противоположни
Никой не споделя, че хората би трябвало да прекарват 24 часа дневно дружно и би трябвало да имат сходни занимания. Но колкото по-общи ползи има една двойка, толкоз по-щастлива ще бъде връзката им.
3. Тежката рецесия е непозната за вас
Не е неприятно, в случай че двойката ви премине през сложен интервал, преди да сътвори семейство. Такива неща ревизират връзката за мощ, работят като лакмус.
4. Без разногласия
Аргументите и даже кавгите са безусловно обикновено нещо във връзката, в случай че всичко е в цивилизовани рамки. Различните гледни точки не са причина за разлъка, само че е значимо и двамата сътрудници да знаят по какъв начин да се държат обичайно.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР