Връзката на звездата от Тед“ Макс Бъркхолдър със създателя на

...
Връзката на звездата от Тед“ Макс Бъркхолдър със създателя на
Коментари Харесай

Звездата от „Тед“ беше стресирана да поеме Марк Уолбърг в сериала: Уверих се, че „нито един жител на Бостън не се е разсърдил“

Връзката на звездата от „ Тед “ Макс Бъркхолдър със основателя на сериала Сет Макфарлейн датира от детството на Бъркхолдър.

„ Работих с озвучаване за [сериала на MacFarlane] „ Family Guy “, „ American Dad “, „ The Cleveland Show “, тъй че по чудноват метод работя със Сет в някакво качество от 20 години “, Бъркхолдър, 25, сподели пред The ​​Post.

„ И тъкмо защото бях малко хлапе, което се мотаеше из офисите на „ Family Guy “, когато пристигна време за четене на масата за първия филм „ Тед “, имаха потребност от някой, който да изиграе страховития дребен детски персонаж — и тъй че направих това, когато евентуално бях на към 10.

„ Тед “, излъчен поточно на Peacock, е предистория на филмите от 2012 година и 2015 година („ Тед “ и „ Тед 2 “), в които говорещото злословно плюшено мече Тед (Макфарлейн) е съживено от неговият другар, 30-годишният Джон Бенет (Марк Уолбърг и в двата филма) – и в последна сметка се намесва в любовния живот на Джон.

Бъркхолдер играе 16-годишния Джон в телевизионната адапт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР