Връзката на Орландо Блум с актьорското майсторство започва още от

...
Връзката на Орландо Блум с актьорското майсторство започва още от
Коментари Харесай

Красивата външност не е показател за красив човек - ОРЛАНДО БЛУМ

Връзката на Орландо Блум с актьорското майсторство стартира още от ранна възраст.

Години наред той устремено крачи по пътя на триумфа, до момента в който един ден не се озовава на прослушване за “Властелинът на пръстените ” – филмът, който му донесе забележителна известност.

Участието му в сполучливата продукция е последвано от още редица огромни функции и не щеш ли през днешния ден той е измежду най-обичаните мъже във филмовия свят.

Научете се да разграничавате значимото от второстепенното. Висшето обучение – не е индикатор за мозъка. Красивите думи – не са индикатор за обич. Красивата осанка – не е индикатор за хубав човек. Научете се да цените душата, да вярвате на постъпките, да наблюдавате дейностите.

Не се опасявам от неточности, тъй като те по-добре от всичко могат да те научат на нещо.

Животът е това, което вие вършиме с него. Не седите и не гледате по какъв начин някой реализира фантазиите и желанията си просто ей по този начин. Всеки ден правете по нещо, с цел да се приближите до фантазиите си. Затова НИКОГА не е прекомерно късно!

Парите не ме вълнуват. Честна дума, в случай че ми дадат опцията да целуна някой в киното, те може да не ми заплащат изобщо.

Изпитвам компликация с четенето. Но това не значи, че съм малоумен. Така че не се смейте на съучениците си, в случай че при тях има проблеми с четенето. Може, те да станат кинозвезди и да ви подарят билети за премиерата.

Не се багра да изляза от мода, повече се багра да стартира да се опасявам поради това.

Обичам измислени персонажи и мечти за други светове.

Прочетох някъде, че когато имаш връзка с жена, е добре да си представиш по какъв начин би се чувствал, в случай че беше неин татко. Така подобавам в множеството случаи.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР