Връзката на актьора Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева

...
Връзката на актьора Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева
Коментари Харесай

Гаджето на Башар Рахал му се обясни в любов, той я набута свой филм

Връзката на артиста Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева става все по-сериозна, разбра HotArena. Двамата са неразделни и от много време живеят под един покрив. Той е срещнал манекенката с всичките си сътрудници и другари, даже я уредил с роля във кино лентата „ Завръщане ”, на който е продуцент. Дългокраката русокоска от дълго време мечтаела да се изявява като актриса и не щеш ли звездният й момент настъпи. Башар я набутал в своята продукция, която ще излезе на огромен екран през октомври.

Актьорът към този момент не крие възприятията си към Караянева и не се тормози да показва близостта си с нея на обществени места, въпреки че публично има друга жена до себе си. Съпругата му Калина Рахал от години живее в Съединени американски щати и отглежда там двете им дъщери Клои и Индия. През това време Башар смени няколко любовницити, но единствено Райна съумя да му вземе мозъка.

Неотдавна манекенката и начинаеща актриса съобщи, че връзката й с Рахал не е загадка, само че не държи да парадира с нея. Тя се изясни в обич на артиста и написа благи думи по негов адрес в обществената мрежа. „ Мисля си, че има три вида хора - търсещите благополучие в себе си, търсещите благополучие в другите и търсещите благополучие в другиЯ. Няма формула за благополучие, значимото е да намериш това, което те прави благополучен. Аз съм от последния вид. За мен дали ще сме на нашето море, забити в хижа в планината или на Малдивите, все тая, значимото е него да го има и той да желае да е там. Всичко друго е его и напразно състезание ”, показа Караянева с почитателите си и разгласява фотография, на която двамата с Башар се любуват на хубав залез някъде край морския бряг.

Изглежда като че ли артистът задоволява всички прищявки на хубавицата и даже брачната половинка му Калина била наясно с паралелната му връзка. Чаровната продуцентка нямала нищо срещу страничните забежки на Рахал, защото и тя не оставала сама през годините. Запознати издават, че съпрузите се разбрали да не си държат сметка и се уговорили всеки да прекарва свободното си време, както откри за добре.

Междувременно Райна даде да се разбере, че връзките й с артиста не са просто въодушевление, а като доказателство за това го показала и на сина си. Красавицата също има дете от предходна връзка, само че от дълго време е разграничена с бащата, а 5-годишното хлапе приемало умерено новия мъж в живота на майка си. За да се хареса на момченцето и да му направи положително усещане, Рахал уредил и него с дребна роля във кино лентата „ Завръщане ”.
Актьорът и любовницата му се срещнаха около взаимната си работа  в „ Лотария България ”. През 2016 година той стана водещ на шоуто, а стройната красавица се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от Башар, само че това не му попречило да флиртува настойчиво с нея и след това да я вкара в леглото си. Когато почнала интимната им спекулация, Караянева към момента била съществено обвързана с бащата на детето си Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. Дали случката й с Рахал е причина за разлъката, не става напълно ясно.

Доскоро артистът и продуцент постоянно кръшкаше  с разнообразни хубавици, измежду които попадат имената на колежките му Елен Колева и Ралица Паскалева. Слуховете го свързваха дори с омъжената Яна Маринова. Откакто е с Райна обаче, Башар е зарязал случките и е вдлъбнат до уши, споделят негови близки. Въпреки това, той към момента не желал да се развежда публично, тъй като вярвал, че по този начин си живее задоволително добре, а и не желаел да подлага децата си на стрес.

Близо две години Рахал имаше извънбрачна връзка с екранната доктор Стилянова от сериала „ Откраднат живот ”, само че тя го заряза и забременя от волейболиста Теодор Салпаров. Актьорът пък не страда дълго по нея и я смени с красивата Райна. Злите езици настояват, че манекенката употребила Башар като трамплин, защото имала предпочитание да пробие в киното със запаметяваща се роля, само че тя е безапелационна, че ги свързват по-дълбоки усеща, написа " Уикенд ".

Преди да попадне в малкия екран, дългокраката русокоска се е изявявала като модел на „ Ивет модерно ” и имала доста триумфи зад граница. Дефилирала е по подиумите на Париж, Милано, Китай и Маями. У нас е позната като лице на няколко известни фешън марки, както и от редица рекламни акции.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР