Връзката между представители на различни зодии не е толкова проста,

...
Връзката между представители на различни зодии не е толкова проста,
Коментари Харесай

6 зодии с лоша съвместимост: тези двойки спорят често

Връзката сред представители на разнообразни зодии не е толкоз елементарна, колкото може да наподобява на пръв взор. Понякога самите влюбени не могат да схванат за какво вместо естетика и благополучие те непрекъснато се сблъскват с кавги и други компликации. Астролозите идентифицираха 6 двойки, връзките сред които са допустимо най-нестабилни.
Овен и Скорпион
Тази двойка има огромен капацитет и положителни прогнози за бъдещето, само че единствено малко на брой съумяват да го изградят дружно. Овенът и Скорпионът се пробват да преобладават в двойката и това, несъмнено, не води до нищо положително.
Телец и Стрелец
Никой не може да каже за какво тези хора са дружно, защото имат напълно разнообразни цели. Телецът желае да построи щастливо семейство, да бъде заобиколен от родственици, деца, да възнамерява взаимен живот. Стрелецът мисли единствено за своето саморазвитие, самореализация и проекти за вечерта, тъй като купоните го притеглят. Освен това даже самите детайли на тези знаци са несъвместими между тях.
 Как зодиакалните знаци се сърдят и спорят Как зодиакалните знаци се сърдят и спорят
Всяка зодия спори по собствен метод. И в случай че знаете техните недостатъци, можете да излезете като победител от всяка свада. Овен По предписание Ове...
Близнаци и Козирог
Близнаците са генератор на хрумвания и проекти. Той продължава напред, а Козирогът просто не го устоя, тъй като всичко е премерено и по проект, който сътрудникът не схваща и не приема.
Рак и Водолей
В тази двойка е доста ясно проследена цялостната несъответственост на героите. Хората са обединени от обща буря - Водата, само че тя е и извънредно нестабилна. Раците обичат да са тъжни, те са доста меланхолични, за тях е значимо избраникът да ги съжалява, да ги убеждава, непрекъснато да ги хвали. Водолеят не помни всичко това, привикнал е да живее по логичност и да заобикаля всевъзможни нестабилни страсти.
Лъв и Риби
 Кои са трите най-подходящи зодии за съгласуемост? Кои са трите най-подходящи зодии за съгласуемост?
Винаги сме се чудили кои са най-подходящите зодии за съгласуемост между тях. Е, към този момент знаем отговора с помощта на уеб страницата yourtango.co...
Отвън сходен съюз може да наподобява сполучлив и доста обещаващ, само че в действителност двойката има проблеми. Представителите на тези знаци имат напълно разнообразни цели в живота и това оставя отпечатък върху връзката им. Лъвовете желаят да блестят, да бъдат на върха на славата и да имат мощ, те са доста погълнати и много егоистични. Рибите в този миг няма да бъдат с най-приятното усещане от държанието на колегата. Те ще стартират да размишляват, ще прекарват доста време в мисли и подозрения. Освен това всеки от сътрудниците ще се опита да бъде в центъра на вниманието, тъй като то е жизненоважно за представителите на тези съзвездия.
Дева и Везни
Визуално такава двойка наподобява щастлива, само че не всеки знае какво се случва вътре. Везните непрестанно се стремят към триумф, самопризнание, това първо ще притегли Дева, тъй като представителите на тези знаци са много пресметливи. Постепенно напрежението в двойката ще се усилва. Всеки от сътрудниците ще желае да потвърди своя случай даже и в най-малките детайлности, до момента в който изказванията ще бъдат доста безапелационни.
Всички тези астрологични прогнози дават единствено приблизителна версия за развиването на взаимоотношенията, несъмнено, всичко зависи от влюбените и тяхната ежедневна работа върху себе си за общото богатство.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР