Връзката между майка и дъщеря е нещо много специално. Но и

...
Връзката между майка и дъщеря е нещо много специално.
Но и
Коментари Харесай

Как да бъде още по-силна връзката между майка и дъщеря

Връзката сред майка и щерка е нещо доста особено.

Но и много комплицирана, няма какво да се лъжем.

Особено в оня сериозен тийнейджърски интервал, когато порасналото момиче се съпротивлява по всякакъв начин против рутината и одобрените правила, търсейки себе си, до момента в който неговата майка се бори да отбрани своята щерка от всички и всичко.

Това обаче надалеч не е единствената компликация в връзките сред майка и щерка.

В зрелост също е допустимо да прехвърчат искри, защото младата жена, в която се е трансформирала дъщерята има свои възгледи и концепции за живота и възпитанието на децата си, до момента в който нейната майка пробва към момента да я управлява и поучава, смятайки, че има какво да учи.

Всички тези спорове могат да бъдат изгладени и преодолени, в случай че просто още от ранна възраст, а и по-късно, положите старания да укрепите връзката си по конструктивен и позитивен метод.

А това може да стане доста елементарно и прелестно. Трябва просто да превърнете в привички и ваши ритуали няколко потребни действия.

Основното в тях е, че са взаимни и непокътнати единствено за вас двете, без присъединяване на останалите членове от фамилията или приятелки.

Това ще ви даде опция освен да се опознаете повече, само че и да намирате забавни тематики за диалог, да си споделяте насладите и паниките (със сигурност и вие има защо да се оплачете на щерка си) и да се подкрепяте взаимно.

Ето по какъв начин да извършите това.

Организирайте си вечеря за двете

Кой споделя, че интимните вечери са единствено за вас и брачна половинка ви?

Организирайте такава и с щерка си. Веднъж в месеца излезте дружно на вечеря, обяд, кафе, пица или просто леко пиво, стига възрастта ѝ да разрешава това несъмнено.

Така ще имате опция да си побъбрите по женски и да споделите този съкровен миг, зареден с доста топлота и успокоение.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР