Връзката между майка и дъщеря е много специална. Понякога през

...
Връзката между майка и дъщеря е много специална. Понякога през
Коментари Харесай

Защо е добре да пътувате с майка си всяка година поне по веднъж

Връзката сред майка и щерка е доста специфична. Понякога през годините тя губи своята мощ, сложена е пред разнообразни провокации, изключително в сложни възрасти като тийнейджърството, юношеството, 20-те години, когато младите дами желаят да са независими и да водят свободен от забрани и надзор живот. В тези интервали близостта сред майка и щерка може да пострада, поради което може да съжалявате някой ден за пропуснатите мигове, смях и завършения.

Затова пътувайте дружно всяка година. Това е едно от най-хубавите решения, които можете да вземете, с цел да извършите връзката между тях още по-силна и постоянна.

Планирайте пътешестване с майка си най-малко един път годишно. Ето за какво би трябвало да започнете да спазвате тази традиция.

И двете ще излезете от зоната си на комфорт

Пътуването се отразява релаксиращо и отрезвяващо на връзките майка-дъщеря, тъй като и двете ще бъдете извадени от всекидневието, с което сте привикнали и ще бъдете сложени пред провокации, с които да се справите дружно. Ще търсите направления, ще изследвате, ще обменяте опит, ще се напътствате и ще вършиме всичко това дружно, съпроводено от доста смях.

Ще научите повече една за друга

Колкото и добре да се познавате, обстановките и средата, в която ще се намирате, когато сте на път, са разнообразни. Това допуска и разнообразни реакции. Може даже да се учудите една от друга, тъй като когато човек е подложен в друга среда, той реагира от време на време даже по нехарактерен за него метод. Така ще преоткриете черти от характерите си, за които не сте подозирали. Може би ще опознаете и себе си по по-дълбок метод.

Ще изследвате места, които са значими и за двете ви

Изборът на дестинация е значим, с цел да му се насладите до краен лимит. Избирайте места, които и двете постоянно сте мечтали да видите. Емоцията от видяното ще е още по-силна, когато мястото е значимо и за двете ви, без значение дали е огромно странствуване или бягство за уикенда.

Пътешествието с мама е добър метод да наваксате пропуснатото

Ако живеете и работите на отдалечени едно от друго места, евентуално не успявате да си кажете всичко по телефона. Пътуването дружно е превъзходен метод да си разкажете в детайлности всичко, което не сте съумели от последния път, в който сте прекарали повече време дружно.

Ще създадете специфични мемоари дружно

Тези мигове ще останат запечатани в паметта ви вечно. Те ще връщат усмивката на лицата ви постоянно, когато заговорите и си спомните за тях. Ще се смеете даже над премеждията, които сте имали, тъй като в сърцето остава единствено едно възприятие – на несравнимата непосредственост и мощна връзка с майка ви./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР