Връзката между „Има такъв народ” и хората около фирмата в

...
Връзката между „Има такъв народ” и хората около фирмата в
Коментари Харесай

Костурков: Връзката между ИТН и фирмата от Капитан Андреево се подрежда

Връзката сред „ Има подобен народ” и хората към компанията в „ Капитан Андреево” стартира да се подрежда. Наблюдавахме деликатно по време на комисии какво се случва с Има Такъв Народ. Има неща в партията, които в действителност не са доста чисти. Истината е, че откогато овладяхме ситуацията на „ Капитан Андреево”, нещата в обединението ескалираха рязко”.

Това съобщи в студиото на депутатът от „ Продължаваме Промяната " Росен Костурков.

Той добави, че се приказва, че граничният пункт е владеене на Ами и Таки.

„ Тепърва казусът ще се разплита. Там са забъркани и министри на земеделието и шефове на БАБХ”, разясни Костурков.

По думите му незабавно, откакто Слави Трифонов е изтеглил хората си от обединението, е било взето решение да се работи като държавно управление на малцинството.

„ Ще свършим това, за което сме пристигнали. Не сме споделили, че ще убеждаваме народен представител по народен представител. Обикновено споделям, че те сами ще дойдат. Нашата врата е отворена за тях. Нямам концепция дали е имало вечеря в дома на Кирил Петков, както твърди Тошка Йорданов. Дори не знам къде живее”, сподели още депутатът от Политическа партия.

„ Като се навърже това със забавянето на закона за КПКОНПИ и настояването на Гроздан Караджов за 3,9 милиарда лева и нещата стартират да се подреждат ", заключи националният представител.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР