Вразгара на сезона на най-романтичното предаване в телевизионния ефир –

...
Вразгара на сезона на най-романтичното предаване в телевизионния ефир –
Коментари Харесай

Избраха най-одобряваните и най-неодоброяваните участници в „Един за друг“

Вразгара на сезона на най-романтичното предаване в телевизионния ефир – „ Един за различен “ – надпреварата става все по-оспорвано с всеки минал ден. В последното тестване двойките се включиха в стратегическа игра и пробваха да уловят настроенията, витаещи във Вилата на любовта.

Участниците трябваше да предположат както кои са водачите по известност и положителни качества, по този начин и да отгатнат кои от тях застават на първите места по обидчивост, двуличие, свадливост и сложен темперамент съгласно болшинството.

Мъжете и дамите в „ Един за различен “ се изправиха пред тежко тестване. Въпреки вложените старания от тях, беше реализиран самобитен връх по несъответствия. Отговорите на въпросите провокираха спорни страсти у някои от участниците – едни бяха прелестно сюрпризирани и поласкани, а други – същински разочаровани от мнението на болшинството за тях.

След като огромна част от двойките оставиха на случайността своите догатки стана ясно, че не познават съперниците си задоволително добре. По тази причина получиха опцията да положат още старания, с цел да опознаят останалите и тази седмица никой не се раздели с приключението „ Един за различен “.

Какво следва за участниците в новите епизоди на най-романтичното предаване? Не пропускайте да разберете от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете страницата и формалния профил на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР