Вразгара на политическата седмица въпросителните около това ще има ли

...
Вразгара на политическата седмица въпросителните около това ще има ли
Коментари Харесай

Министър ли съм? Създадоха шеговит сайт за проверка дали не сме попаднали в правителството

Вразгара на политическата седмица въпросителните към това ще има ли България ново държавно управление остават. Драмите с ротацията и последвалите отводи на 11 от номинираните за министри да вземат участие в проектокабинета, който Мария Габриел занесе с досието при президента Румен Радев, предизвика зевзеци да основат уебсайт, наименуван " Министър ли съм? "

На адрес всеки може да вкара имената си и да ревизира дали не е попаднал в листата с министерски номинации. 

Ето по какъв начин основателите на уеб страницата анонсират своето начинание:

" 1. На 19 март 2024 парламентарната група на ГЕРБ внася мандат за сформиране на държавно управление.

2. Президентът Румен Радев приема мандата.

3. На идващия ден част от министрите препоръчани в мандата декларират, че изобщо не са се съгласявали да бъдат министри.

Проверете по-долу дали вие не сте били препоръчани като министър в мандата, както и дали към момента сте в него, както и дали инцидентно сега не сте министър на нещо ", пишат основателите на зевзешкия уеб страница.

След като потребителят удостовери, че не е робот, може да разбере дали, въпреки и виртуално, попада в листата на министрите.

На финала основателите на уеб страницата вършат конкретизиране: " Ние се опитваме да поддържаме колкото се може по-съвременен лист с министри и оферти, само че даже на нас ни е мъчно. Моля имайте схващане, в случай че ви кажем, че сте или не сте министър и това се промени след 2 часа ".

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР