ВРайонна прокуратура Сливен е образувано дело за заплахи за живота

...
ВРайонна прокуратура Сливен е образувано дело за заплахи за живота
Коментари Харесай

Заплахи за живота към кметовете на Сливен и Котел

ВРайонна прокуратура Сливен е формирано дело за закани за живота към кметовете на Сливен и Котел, шефове на огромни предприятия и компании в Сливен и района, които са изпратени по е-поща.

Предполага се, че това е така наречен " Червен корсар ", който изпраща заплашителни писма през електронната поща до магистрати, политици и обществени персони в София и Плевен. Не се изключва опцията да е от Сливен, тъй като демонстрира осведоменост към локалните събития и вести, съобщи.



" Води се следствие. Имаме някакви насоки във връзка с лицето, което е отправило заканите, само че изрично към този миг не сме го свързали с това лице ", уточни наблюдаващият прокурор Татяна Еневска.

" Това са закани към лица, обществени персони, магистрати, лица, които са шефове на огромни сдружения като " Топлофикация " в Сливен, компании строителни. Както споделих има много закани и обиди с нецензурни думи във връзка с магистратите и обществените персони ", добави наблюдаващият прокурор по случая.

Заплашителните мейли в Сливен са почнали да идват в края на август, началото на септември. Изпратени са от осем разнообразни мейла, а изпращача нормално се е свързвал с интернет през молове и огромни супермаркети в София. Разследването по случая продължава.

" Лицето, за което имаме подозрения има душевен отклонения, лекувало се е в клиника в София, само че ние към този момент единствено допускаме. Той употребява едни и същи думи и точно това ни навежда на мисълта, че се касае за " Червения корсар, само че това са единствено догатки ", уточни Татяна Еневска.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР