Вратите на ЦРД-Плевен са отворени за всяко дете, пожелало да

...
Вратите на ЦРД-Плевен са отворени за всяко дете, пожелало да
Коментари Харесай

С колоритен концерт пред ЦРД Плевен стана част от Националните дни на неформалното образование

„ Вратите на ЦРД-Плевен са отворени за всяко дете, поискало да показа и надгради своя гений и умения, тук при нас “. Това сподели шефът на центъра Генадий Гешев в обръщението си към всички деца и родители, които почетоха тържествения концерт, с който в Плевен беше маркиран Денят на неофициалното обучение.

Концертът, на който хазаин беше Центърът за работа с деца в Плевен е част от събитията в страната, които са отдадени на Дните на неофициалното обучение и се организират от 13-ти до 15-ти октомври под егидата на СУ „ Климент Охридски “.

Директорът и основател на Двуезикова школа Къща на децата " Мила Монтесори " в Плевен, Мила Томова – Прусийска акцентира ролята на институции като Центъра за работа с деца като допълваща и надграждаща част в процеса на образованието. В тази връзка, тя добави, че Монтесори образованието е способ от сходен вид и с помощта на него са се обучавали едни от най-успешните хора на планетата.

Мила Томова насочи покана към деца и родители да се включат Деня на отворени порти, който ще се организира тази събота от 9:30 до 12:00 часа в Къщата на децата " Мила Монтесори " в Плевен, на улица „ Трифон Кунев “ – 23.

В концерта участваха ученици на школите при Центъра за работа с деца - Плевен с ръководители Петя Банева, Мариян Туджаров, Ваня Делийска и Цветелина Стойчева.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР