Вратата на крепостта ни няма да бъде разбита отвън, а

...
Вратата на крепостта ни няма да бъде разбита отвън, а
Коментари Харесай

Нинова: Вратата на крепостта на БСП няма да бъде разбита отвън, а ще бъде отворена отвътре

Вратата на крепостта ни няма да бъде разрушена извън, а ще бъде отворена от вътрешната страна. Това се показва в отворено писмо на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова до членовете на партията, публикувано от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Вчера Нинова подаде оставка като председател на Българска социалистическа партия.  " Моля приемете оставката ми. Приемете дълбокото ми почитание към вас ", обръща се Нинова към членовете на партията. " Правила съм неточности, само че в никакъв случай не ви предадох и не продадох Българска социалистическа партия, все пак, на което бях подложена. Посветих осем години на това да изчистя партията от клиентелизъм, зависимости и използването ѝ за трупане на персонално благосъстояние и привилегии. Останахме единствените, на които задкулисието, " дълбоката страна " и мафията не могат да диктуват какво да вършим ", разяснява тя.  

Няма да вземам участие в работата на Изпълнителното бюро и Националния съвет на Българска социалистическа партия, с цел да се избегнат всевъзможни внушения за моя интервенция в решенията на груповите органи на партията, декларира Нинова и добавя, че ще се концентрира в работата в Народното събрание.

Тя предизвестява членовете на Българска социалистическа партия, че ги чакат тежки месеци. По думите ѝ не са били минали и 24 часа от оставката ѝ и наддаването за Българска социалистическа партия е почнало. " Чуха се изявления, които съставляват оттегляне от наши дългогодишни позиции. И да знаете, че вратата на крепостта ни няма да бъде разрушена извън, а ще бъде отворена от вътрешната страна ", прибавя Нинова.

" Познавам ви: вие сте същински, почтени и почтени хора. Вие, членовете, сте силата на партията, а не върхушката ѝ ", разяснява тя. Нинова ги приканва да не разрешават да им лишават най-демократичното право на директен избор на ръководител. " Не позволявайте някъде скритом да решат и да ви конфигурират подвластен и комфортен човек отпред! Вие сте на ход! Не давайте партията на търговците! Не позволявайте парите да убият полезностите ни ", моли още тя. 

" Претърпяхме тежка загуба на изборите за 50-ото Народно събрание и за Европейски парламент. Поемам отговорността за тези пагубни резултати и депозирам оставката си пред всеки един от вас - тези, които ме избрахте за ваш ръководител и единствените, които имате право да я получите ", показва Нинова. Тя показва вяра с това да спрат всевъзможни неистини и тълкования на " знайни и незнайни платени анализатори ", които нямат никаква визия от разпоредбите и Устава на Българска социалистическа партия, само че непрекъснато разясняват " неистинската " ѝ оставка.

По данни на Централната изборна комисия (ЦИК), при 100 % преброени гласове, коалиция " Българска социалистическа партия за България " получава 7,06 % или 151 557 гласа на изборите за Народно заседание, които се организираха в неделя.  " Българска социалистическа партия за България " получи 7,01 % подкрепа или 141 178 гласа на извършените избори за членове на Европейски парламент. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР