Вратът на човек, който е влязъл в симбиоза с компютъра,

...
Вратът на човек, който е влязъл в симбиоза с компютъра,
Коментари Харесай

За да не ошипява врата ви, правете това

Вратът на човек, който е влезнал в симбиоза с компютъра, след няколко часа работа нормално е вцепенен от болежка. Това се случва заради статичното състояние и насилствената поза, която заема тялото, в продължение на през целия ден. Ето за какво, с цел да предотвратим преждевременното ошипяване на шийните прешлени, е належащо да вършим едно елементарно упражнение.

Най-малко един път дневно правете следното нещо: задръжте молив сред зъбите си и започнете въображаемо да пишете знаци във въздуха, като леко вдигнете главата си нагоре. Препоръчително е " да напишете " пред очите си цялата писменост - от А до Я. Ако се затруднявате, започнете с цифрите от 0 до 9.
 Oфталмолог сподели кой табиет скоропостижно поврежда зрението Oфталмолог сподели кой табиет скоропостижно поврежда зрението
Използването на смарт телефон нормално понижава броя на миганията, което води до нараснало изпаряване на защитния сълзотворен филм от очите...

Благодарение на по-доброто кръвообращение, единствено след няколко дни ще почувствате същинско облекчение в региона на шийните прешлени.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР