Вратарят Юго Лорис се сбогува емоционално с феновете на Тотнъм,

...
Вратарят Юго Лорис се сбогува емоционално с феновете на Тотнъм,
Коментари Харесай

Юго Лорис: Ще остана фен на Тотнъм до края на живота си

Вратарят Юго Лорис се сбогува прочувствено с почитателите на Тотнъм, откакто неотдавна стана ясно, че след 10-годишна вярна послужвам в клуба французинът поема към Съединени американски щати, където ще облече екипа на ФК Лос Анджелис и ще бъде съотборник с българския национал Филип Кръстев.

Макар че през последните месеци френският пазач бе изпаднал в недружелюбност при " шпорите ", той въпреки всичко бе изпратен уместно с овации от почитателите на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " по време на почивката на мача против Борнемут, извоюван от лондончани с 3:1.

Лорис от своя страна отдаде значимото на последователите на Спърс, като изрази своята признателност за поддръжката от тях през всички тези години.

" Вие вършиме клуба специфичен. Затова съм доста признателен на почитателите за получената поддръжка по време на моята кариера. Аз съм един от вас. Това е прощаване, само че от играча, а не от индивида, тъй като аз ще остана почитател на Тотнъм до края на живота ми ", съобщи 36-годишният вратар.



За 11 сезона с екипа на Тотнъм Юго Лорис изигра общо 447 мача за отбора във всички шампионати, като в продължение на 8 години французинът бе и капитан на " шпорите ".

Последният му мач за лондончани пък беше през април тази година в среща от Висшата лига против Нюкасъл, когато опитният пазач беше сменен на почивката. През лятото бъдещето на Лорис беше обвързвано с трансфер в Лацио, откакто той бе оставен отвън групата на Тотнъм за предсезонното турне, само че в последна сметка до прекосяване в италианския отбор по този начин и не се стигна. През актуалната акция пък Лорис по този начин и не изигра нито един дуел за Спърс, което предстоящо докара и до леко горчивата разлъка сред двете страни преди няколко дни.

Вчера по време на късата гала на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " Юго Лорис въпреки всичко беше отличен за престоя си в Северен Лондон, като му бе връчен специфичен трофей от посланика на Тотнъм и клубна легенда Ледли Кинг.

" Юго е превъзходен водач, страховит капитан и същински експерт ", показа някогашният защитник на лондончани.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР