Вратарят с български корени Александър Георгиев направи 37 спасявания, но

...
Вратарят с български корени Александър Георгиев направи 37 спасявания, но
Коментари Харесай

Александър Георгиев с 37 спасявания и изпуснат стик във възлов момент

Вратарят с български корени Александър Георгиев направи 37 спасявания, само че Ню Йорк Рейнджърс загуби семейството си на носителя на купа " Стенли " Вашингтон с 2:3 след осъществявания на дузпи. Александър Овечкин донесе успеха на първенците без даже да вкара шайбата в мрежата в четвъртата серия от наказателните удари, откакто Георгиев изпусна стика си и непозволено блокира опита за изстрел на звездата на гостите. След разглеждане на обстановката на видео съдиите решиха, че действието на стража е съзнателно и столичани получиха длъжностен гол, който им донесе триумфа.

Карл Хагелин и Андре Бураковски вкараха в постоянното време за Вашингтон, който излезе отпред в дивизия " Метрополитън " с 83 точки, с 2 повече от Ню Йорк Айлъндърс, който загуби с 1:4 от гостуващия Филаделфия в различен мач от кръга. Павел Бучневич и Райън Стром се разписаха за домакините. Капитанът Блейк Уийлър наниза четири попадения за първи път в кариерата си и оказа помощ на Уинипег да завоюва с 5:2 против домакина Кълъмбъс. Конър Хелебък се отличи с 40 отразени шайби за втората поредна победа на отбора.

Вицешампионът Лас Вегас се наложи с 3:0 над гостуващия Ванкувър. Вратарят Марк-Андре Флюри отрази 19 шайби и записа втори пореден " шътаут ". Макс Пачорети, Райън Карпентър и Райли Смит вкараха за четвъртия следващ триумф успех на отбора. Якоб Маркстрьом отрази 45 шайми, само че това не оказа помощ на канадците да избегнат провалянето. Мелкер Карлсон се разписа два пъти, а Сан Хосе надви над гостуващия Чикаго с 5:2. Якоб Силфверберг се отличи с гол и асистенция, а Анахайм прекъсна серия от пет загуби след 2:1 над гостуващия Колорадо. Райън Йохансен вкара при петата серия на дузпите, а Нешвил спря серията от пет следващи победи на Минесота след триумф с 3:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР