Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни разкри, че не е лесно,

...
Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни разкри, че не е лесно,
Коментари Харесай

Вратарят на Юве: Готвим се за рестарта на шампионата

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни разкри, че не е елементарно, само че всички в тима са подготвени да възобновят сезона в италианската Серия А. „ Бианконерите” изкараха своята 14-дневна карантина, оставяйки играчи и щаб у дома, откакто не престават да се приготвят за рестарта на шампионата. Известен факт е, че Серия А е спряна заради епицентъра от ковид в Италия.

„ Минаха две седмици от карантинния интервал. Вкъщи съм си и съм дружно със фамилията си в Полша. Не е елементарно, дремя много, само че упражнявам всеки ден, с цел да съм подготвен за подновяването на шампионата”, сподели Шчесни пред италианските медии.

„ Тъжно ми стана, когато разбрах новината за Даниеле Ругани, само че първоначално никои от тях нямаше признаци с Пауло Дибала”, установи още полският пазач. Последният мач, в който Ювентус игра бе в дербито с Интер, извоювано с 2:0.

„ Справихме се добре, само че беше мъчно без почитатели. Мачът беше чудноват. Трябва да почитаме разпоредбите, само че здравето на всички е над всичко”, подчертава още Шчесни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР