Вратарят на ЦСКА-София Густаво Бусато буквално изстина тази събота. На

...
Вратарят на ЦСКА-София Густаво Бусато буквално изстина тази събота. На
Коментари Харесай

Бусато: Мачът със Славия беше най-трудният в живота ми

Вратарят на ЦСКА-София Густаво Бусато безусловно изстина тази събота. На покрития със сняг терен бразилецът оказа помощ на „ алените “ да реализират минимална победа с 1:0 при гостуването на Славия от 17-ия кръг на efbet Лига.

„ Беше неуместно. Много студено. Казаха ни, че температурата по време на мача е -8 градуса, само че чувството беше доста по-лошо. Дори не мога да го опиша. Трябваше да се стоплям от самото начало, не можех да заставам на едно място, тъй като щях да замръзна “, разяснява Бусато.

„ Мисля, че това беше най-трудният мач в живота ми. Тревата беше замръзнала и имаше доста сняг и се беше образувал пласт лед. Нямахме никаква неотстъпчивост на терена. Например, когато скачаш, би трябвало да си с крайник крепко на земята, само че беше невероятно, да имаме тази неотстъпчивост “, добави бразилецът.

„ Не се виждаха маркировките на терена. Затова трябваше непрестанно да внимавам, с цел да съм сигурен къде се намирам. Когато съдията свири края на мача, благодарих на Бог, че ми оказа помощ в толкоз комплициран мач “, сподели още Бусато.

Бразилският вратар има контракт с ЦСКА-София до лятото на 2022 година. Той има 56 мача за ЦСКА-София – 40 в българския шампионат, 6 за Купата на България и 10 в Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР