Вратарят на ЦСКА 1948 - Даниел Наумов, сподели какво очаква

...
Вратарят на ЦСКА 1948 - Даниел Наумов, сподели какво очаква
Коментари Харесай

Даниел Наумов за мача с Левски: Един срещу друг се изправят може би двата най-добри отбора в елита

Вратарят на ЦСКА 1948 - Даниел Наумов, показа какво чака от двубоя с Левски пред " Мач Телеграф ". Стражът изрази мнение, че " сините " не се намират в рецесия, а успеха на " алените " над противника в първия кръг от шампионата е дала подтик на тима.

Дани, следва доста забавен и значим дуел за вас против Левски. Какви са ти упованията?

- Очаквам най-много едно положително показване от наша страна и един добър резултат за нас. Стремим се да бъдем на някоя от челните позиции в класирането. Естествено, изправяме се против доста добър противник. Левски е много стойностен тим. Един против различен се изправят евентуално двамата най-хубави треньори в България и може би и двата най-хубави отбора в елита. Очаквам да стане прекрасен мач и ние да излезем като спечелили и да се представим на нужното равнище.

Успяхте да успехите Левски в първата среща за сезона с 1:0. Сега успяхте ли да се запознаете техните мощни и слаби страни?

- Да, това е работа на нашия щаб, само че не желая да издавам нищо от кухнята.

Левски като, че ли се намира в лека рецесия от към резултати, може ли вие да я задълбочите и знаете ли по какъв начин да го извършите?

- Ние сме се фокусирали върху себе си. Честно казано не мисля, че " сините " се намират в рецесия, следим тяхното показване. Близко са до нас в класирането и игрово са много добър тим. Мисля, че ще се получи един равносилен и стойностен мач, ще забележим какво ще стане по време на самия дуел.
 ФК ЦСКА 1948 се укрепва с състезател от Серия
ФК ЦСКА 1948 се укрепва с състезател от Серия " Б "

Бил е утвърден от Любослав Пенев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР