Вратарят на Тотнъм Юго Лорис може изненадващо да се озове

...
Вратарят на Тотнъм Юго Лорис може изненадващо да се озове
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се намесва в борбата за капитана на Тотнъм

Вратарят на Тотнъм Юго Лорис може изненадващо да се озове в тима на Манчестър Юнайтед през лятото. 34-годишният международен първенец желае да напусне северен Лондон за едно последно огромно предизвикателство в кариерата си.

Наскоро се повиха информации, че той може да се завърне във Франция, където интерес към него има от страна на първенеца Пари Сен Жермен, където треньор е някогашният му ментор при „ шпорите “ Маурисио Почетино, както и от Ница.

„ L'Equipe “ обаче твърди, че Манчестър Юнайтед е подготвен да се намеси в битката за стража на лондончани. Лорис кара деветия си сезон в Тотнъм, само че към момента не е спечелил нито един трофей с клуба, макар че ще получи нов късмет в идния край за Купата на Лигата против Манчестър Сити.

Наскоро медиите в Англия писаха, че мениджърът на „ алените дяволи “ Оле Гунар Солскяер ще желае тимът да притегли нов вратар, откакто счита да се раздели с един всред Давид Де Хеа или Дийн Хендерсън, които се борят за титулярното място под рамката на вратата.

Hugo Lloris lined up for surprise Premier League switch from Tottenham
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР