Вратарят на Славия Светослав Вуцов спечели наградата за Играч на

...
Вратарят на Славия Светослав Вуцов спечели наградата за Играч на
Коментари Харесай

Вуцов посвети награда на Георги Петков

Вратарят на Славия Светослав Вуцов завоюва премията за Играч на мача при нулевото тъждество против Пирин в Благоевград. Стражът се регистрира с няколко основни намеси.

" Благодаря за премията. Смятам, че се получи един доста здрав мач откъм едноборства и борба на терена. И ние, и те имаха обстановки през първото полувреме. Може би след техния червен картон взехме самодейността и се опитахме да заградим тима на Пирин, само че не стигнахме до 100%-ово чисто състояние и може би заслужено тъждество сред двата тима.

В началото на мача тръгнахме сносно. Създадохме две-три обстановки, греда уцелихме, може би малко шанса не ни доближи. Видяхте, спечелихме дузпа, само че имаше засада. Това към този момент е липса на шанс. След техния червен картон те се прибраха доста, доста обратно в тяхната половина, може би на 30-ия метър и нямаше доста пространства, където ние да организираме някаква офанзива и почнахме с повече дълги топки, а при нас растежа в офанзива несъмнено ни липсва.
 Пирин - Славия 0:0 в мач от efbet Лига
Пирин и Славия не се победиха в нервозен мач, белязан от основните намеси на ВАР

Нулево реми в Благоевград, Дяков беше изпъден в средата на втората част

Чувствам се съвършено, пропуснах единствено първия кръг с ЦСКА, само че това не ми пречи. Натрупах четири-пет мача зад тила си и виждам да влизам колкото се може по-бързо във форма и да оказвам помощ с каквото мога на тима.

Имам конкуренция. И тримата сме другари и това е хубаво, че си оказваме помощ на подготовка. Знаем, че който и от тримата да застане да пази, ще се оправи със задачата. Тук е момента да кажа, че тази премия я обричам на Жоро Петков, който през днешния ден има рожден ден и го чакаме на следващия ден да се завърне към подготвителния развой ".

Гледам на конфликта с Черно море както на всеки различен. Излизаме за победа. Нямаме някакви цели в клуба, всеки мач играем за победа, гледаме да съблюдаваме тактическите оказания на нашия старши треньор и да събираме колкото е допустимо повече точки. Играем на наш терен, можем да влезем като два равностойни тима, само че се надяваме ние да излезем като спечелили ", съобщи Вуцов след дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР