Вратарят на Славия - Светослав Вуцов, гостува в предаването Домът

...
Вратарят на Славия - Светослав Вуцов, гостува в предаването Домът
Коментари Харесай

Светослав Вуцов: Обиден съм на Левски

Вратарят на Славия - Светослав Вуцов, гостува в предаването " Домът на футбола " по Diema sport, където показа мнението си за кариерата си досега и призна, че преди време шеф в Левски се е отнесъл зле с него.

" Пътят ми беше доста бодлив първоначално. Когато бях младеж на Левски, в продължение на две години и половина, бях разгласен от тогавашния основен методист - Нестор Юруков, като неталантлив и неперспективен вратар. Един тип бях изпъден от Левски. След това отидох в Царско село, попаднах на положителни треньори. Треньор на вратарите ми беше Миро Митев, който ме научи на труд. Той построи в самото начало всичко това, което съм. Другите го усъвършенстват. "

" Чувствам се афектиран на Левски, тъй като не ми беше даден късмет. На мен не се гледаше като на момче, което може да стигне дотук, където съм през днешния ден. Надявам се да стигна доста по-нагоре. Но както се споделя - всяко зло за положително. Не тая ненавист към Левски, не тая нищо. "

" Не знам дали отпратените сме доста или малко. Може би това отхвърли много огромни гении, само че това е решение на управителните фактори. Те си преценят и те си носят отговорност за решенията. "

" Не е това повода да съчувствува на ЦСКА. Може би това подкрепя, само че повода се споделя Иван - огромният ми брат. Като бях на 7 години ме закара на мача ЦСКА - Динамо Москва. Пълен стадион, доста хора викаха, пяха, не стопираха да поддържат. И аз, като едно малко дете, се зарадвах на почитателите и си споделих, че това ще бъде моят тим. "

" В този миг съм футболист на Славия. Благодаря на всички, които са работили с мен в клуба - от президента до чистачите на стадиона. Благодаря и на почитателите, които ме поддържат от ден 1. Винаги са били зад мен. Изказвам едно огромно благодаря. "

" Към мен не е имало предложение от страна на ЦСКА. Трябва да питате господин Стефанов. Казал съм му, че диря трансфер в чужбина, той знае решението ми ", добави Вуцов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР