Вратарят на Славия и един от най-опитните футболисти в българския

...
Вратарят на Славия и един от най-опитните футболисти в българския
Коментари Харесай

Георги Петков: Не знам дали ЦСКА няма да се прибере с нов треньор

Вратарят на Славия и един от най-опитните футболисти в българския шампионат Георги Петков даде малко изявление пред камерата на „ Евима Футбол”, в което приказва за обстановката в „ белия” клуб, както и какви са упованията му за пролетния дял от шампионата.

Петков показа и няколко думи за тимовете на ЦСКА-София и Левски.

„ Както споделя президентът на нашия клуб, прогнози за Славия не се дават. Ние си играем мач за мач, в случай че влезем в първата шестица, живи и здрави, в случай че не – ще се борим за седмото място, с цел да играем в баражите за Лига Европа. Сигурно това е 24-ата ми подготовка. Това се реализира с доста труди доста ограничения и естествено по-малко травми. В момента нямам травми и се любувам на футбола си.По-добре да си в устата на хората. Ако е по този начин, значи си някой. Ако никой не те отразява, би трябвало самичък да спреш”, показа ветеранът.

„ От много време не разясня ЦСКА и Левски. Левски имат огромни проблеми с управлението. Там не се знае накъде ще отидат нещата. Колкото до ЦСКА, не знам с тези резултати, които записаха, дали няма да са с нов треньор, когато се приберат в България, приключи Георги Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР