Вратарят на скоро ще направи 10 години откакто бе привлечен

...
Вратарят на скоро ще направи 10 години откакто бе привлечен
Коментари Харесай

Де Хеа: Манчестър Юнайтед е моят дом

Вратарят на скоро ще направи 10 години откогато бе притеглен на " " от. За този интервал испанецът се трансформира в основен състезател за " Червените дяволи " и в един от най-хубавите вратари в света. На няколко пъти той бе спряган за трансфер, само че това по този начин и не се случи. Сега 30-годишният пазач съобщи, че се усеща вкъщи на " Олд Трафорд " и наподобява няма желание скоро да си върви.

" Прекрасно е да съм тук, в случай че би трябвало да съм почтен. В Манчестър се усещам вкъщи. Все още съм същия човек, който бях преди 10 години, само че към този момент съм по-опитен. Тогава дойдох в голям клуб, трябваше да изучавам нов език, да се срещна с нова просвета, всичко бе друго, само че това ми оказа помощ да израсна. Развих се доста като футболист и съм признателен за всички години тук. Невероятно е ", съобщи Де Хеа пред клубния уебсайт.

Вратарят имаше и някои сложни моменти и рецензии за играта си, само че съгласно него те единствено са му помогнали за неговото израстване.

" Всеки се учи от грешките си. Трупаш опит, когато животът те изправя в сложни обстановки. Учиш се от тях, изключително от неприятните моменти. Това е част от живота. Годините си минават, в тях имаше хубави и неприятни моменти, само че считам, че сега се представям добре. Гледам напред към бъдещето и се надявам да играя още доста години. Да бъда в подобен клуб, на това равнище, не е елементарно, само че се гордея със себе си ", добави испанецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР