Вратарят на Севиля Ясин Буну се превърна в герой за

...
Вратарят на Севиля Ясин Буну се превърна в герой за
Коментари Харесай

Вратарят на Севиля донесе точка на своя тим срещу Валядолид

Вратарят на Севиля Ясин Буну се трансформира в воин за своя тим, само че по не толкоз нормален метод, вкарвайки изравнителното попадение за 1:1 при гостуването на Реал Валядолид от 28-ия кръг на Ла Лига.

Шон Вайсман падна в наказателното поле на Севиля в 41-ата минута, а в началото съдията Фернандес не свири дузпа за Валядолид, само че обстановката бе прегледана с VAR и в последна сметка домакините получиха правото да изпълнят углавен удар. Той бе осъществен от Фабиан Ореяна в 43-ата минута и Валядолид поведе с 1:0.

Валядолид направи сериозен пропуск в 54-ата минута, когато пред Серхио Гуардиола се откри доста добра опция, само че той стреля неопределено в навън. Играч на Валядолид игра с ръка в наказателното поле, само че съдията Фернандес реши, че няма съображение да свири дузпа.

Люк Де Йонг стреля от добра позиция с глава в 77-ата минута, само че над напречната греда в навън. Пред Де Йонг се откри нова опция в 88-ата минута, само че ударът му още веднъж не откри задачата.

Севиля означи изравнителния гол в мача в четвъртата минута на добавеното време на срещата, когато в наказателното поле на Валядолид се получи огромно безредие, никой от домакините не почисти топката, макар че най-малко двама играчи имаха тази опция и топката се удари в левия дирек. След това Юсеф Ен-Несири подаде към Жул Кунде, а той отклони към Буну, който вкара във вратата на Роберто Хименес.

Севиля е четвърти в класирането с 55 точки, а Валядолид е шестнадесети с 27 точки. Андалусийци пропуснаха страхотна опция да се приближат до тимовете от топ 3.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР