Вратарят на Севиля Ясин Буну бе един от големите герои

...
Вратарят на Севиля Ясин Буну бе един от големите герои
Коментари Харесай

Ясин Буну: Това бе година пълна с емоции

Вратарят на Севиля Ясин Буну бе един от огромните герои за своя отбор при триумфа с дузпи над Рома на финала в Лига Европа. Освен, че избави три дузпи, той направи и някои значими спасявания по време на дуела. Мароканецът не скри насладата си след края на мача и съобщи, че това за него е година цялостна с страсти, откакто игра и 1/2-финал на Световното състезание с Мароко.

" Бил съм в доста сходни обстановки и знаех, че би трябвало да запазя успокоение. Колегите ми също ми помогнаха. Поздравявам целия тим, както и всички в Севиля. Тази година бе цялостна с страсти сред Световното състезание и през днешния ден. Понякога е мъчно да осъзнаеш какво се случва. Трябва да приема нещата умерено, с цел да не изгубя мозъка си. Винаги съм казвал, че съм екипен състезател и съм подготвен да пазя цветовете на Севиля. Мендилибар ми се довери и считам, че оправдах доверието му ", съобщи Буну.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР