Вратарят на "Реал" (Мадрид) Тибо Куртоа е свалил новото си

...
Вратарят на "Реал" (Мадрид) Тибо Куртоа е свалил новото си
Коментари Харесай

Тибо Куртоа свалил новото си гадже онлайн /снимки/

Вратарят на "Реал " (Мадрид) Тибо Куртоа е свалил новото си гадже Мишел Герциг онлайн. Слухове за връзката им вървят от няколко месеца, само че едвам преди дни двамата публично признаха връзките си.
Нещо повече, моделката описа по какъв начин е почнало всичко сред тях. Оказа се, че Куртоа я забелязал в инстаграм.
"Тибо видя моя фотография с кучето ми Майло и написа коментар "сладък ", разкрива Мишел.
"Веднага разбрах кой е той, тъй като обичам футбола. Казах му "благодаря " и започнахме да изпращаме известия... Той ми задаваше въпроси за Израел, за армията ", прибавя тя.
Вратарят бе упрекнат, че е откраднал моделката от годеника й. Оказа се, че тя към този момент е била разграничена с военния, когато са се срещнали.
"Аз знам истината и Тибо я знае, това е единственото нещо, което има значение - безапелационна е моделката. - Бях по отношение на човек от армията четири години и половина. Той е редови войник и избирам да не се задълбавам в раздялата. Но мога да кажа, че когато стартира връзката ми с Тибо, към този момент не бях сгодена. Преди да срещна Куртоа, си мислех, че няма по какъв начин да вляза в сходна връзка - със звезда. Отказвах да играя играта, в която никой няма да приказва за вас, в случай че не участвате в риалити шоу, не се замесите в скандал или не излизате с някой прочут. Но откакто го срещнах, това към този момент не ме притесняваше. Децата му са страхотни. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР