Вратарят на Порто Икер Касияс ще остане в болницата поне

...
Вратарят на Порто Икер Касияс ще остане в болницата поне
Коментари Харесай

Касияс остава в болница до края на седмицата

Вратарят на Порто Икер Касияс ще остане в болничното заведение най-малко до края на седмицата, оповестяват португалските издания.

Касияс получи инфаркт по време на тренировката на португалския тим в сряда. Той незабавно бе откаран в локалната болница, където бе опериран.

В момента 37-годишният вратар е отвън заплаха и постоянен в интензивното поделение. Той ще остане под лекарско наблюдаване, до момента в който лекарите не преценяват, че е в задоволително безвредно положение, с цел да бъде изписан. Очакванията са да остане в болничното заведение най-малко до края на седмицата.

Президентът на Порто Хорхе Нуно Пинто да Коща удостовери, че към този момент Касияс ще остане в болничното заведение и по-късно ще премине през „ интервал на отмора и безучастие “.

Според информацията на португалското издание „ A Bola “, интервалът на възобновяване на Касияс ще бъде три месеца, след което той ще може да форсира спортната си активност и да усили натоварванията.

На този стадий не се изключва опцията Касияс да играе за Порто през идващия сезон, в случай че бъде преценено, че положението му разрешава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР