Вратарят на Нюкасъл - Мартин Дубравка е поставен в куриозна

...
Вратарят на Нюкасъл - Мартин Дубравка е поставен в куриозна
Коментари Харесай

Вратар на Нюкасъл ще вземе златен медал от Купата на лигата само ако Ман Юнайтед спечели финала

Вратарят на Нюкасъл - Мартин Дубравка е подложен в куриозна обстановка, обвързвана с финала на Купата на лигата сред “свраките ” и Манчестър Юнайтед, написа “Дейли мейл ”.

Причината е, че стражът ще получи орден като победител в шампионата не при победа на Нюкасъл, а вместо това при успех на “червените дяволи ”. Както е известно, Дубравка беше преотсъпен на “Олд Трафорд ” за този сезон, само че при започване на януари “свраките ” прекратиха неговия наем и го върнаха назад в своя състав. Словашкият национал по този начин и не записа турнирен мач за Юнайтед, като единствените му срещи за отбора бяха триумфите с 4:2 над Астън Вила и с 2:0 над Бърнли точно в шампионата за Купата на лигата. Ето за какво 34-годишният футболист няма право да играе на финала за Нюкасъл, защото към този момент е взел участие в надпреварата с различен отбор. По този метод той ще получи орден единствено при победа на манчестърци, а при триумф на сегашния си тим той няма да бъде измежду наградените.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР