Вратарят на няма да бъде титуляр срещу за Суперкупата на

...
Вратарят на няма да бъде титуляр срещу за Суперкупата на
Коментари Харесай

Войчех Шчесни няма да бъде титуляр срещу Интер

Вратарят на няма да бъде титуляр против за Суперкупата на Италия поради неналичието на “зелен документ ”. Това разгласи наставникът Масимилано Алегри на днешната си конференция. Специалистът също по този начин разяснява тежката травма на и развиването на.

“Някои хора няма да се възстановят в точния момент. ще бъде подготвен, само че няма да издържи 90 минути. също е възобновен, а ще се завърне идната седмица. ще бъде титуляр, защото към момента не разполага със “зелен документ ”. Всичките ни футболисти са имунизирани, само че Войчех го направи финален, поради което ще дойде на стадиона в последния миг и по тази причина ще бъде запаса. Онзи ден прочетох оценките на “Гадзета дело спорт ” след успеха ни над (4:3). Не желая да подлагам на критика никого, само че оценката на беше прекомерно неточна. Според мен той беше най-хубавият състезател на терена. Той направи добър мач и желаех да подчертая това.

Контузията на? Поговорих си с него след мача, както и през вчерашния ден сутринта. Съжалявам за него и за италианския футбол, само че се случват сходни неща. Той е млад и има време да се възвърне. Чувства се добре и душевен е наред. Сега всички останали би трябвало да вършат повече. Няма да приказвам за прехвърляния. Това е съставът ни, пък ще забележим какво ще стане. Разполагаме с,, и, а може да играе и като крило.? Вчера разговарях с него. Той е в от две години и е наясно какво значи това. Той би трябвало да направи идната стъпка в душевен аспект. Така се усъвършенства кариерата на един футболист. Той има значими качества, само че би трябвало да откри нужната за мачовете зрялост.

Налага се да подобрим качеството на нашите пасове и да сме по-спокойни. Бързаме с построяването на играта от задни позиции, а не трябва по този начин. Трябва да станем по-добри. са физически тим, като на следващия ден е нужно да извлечем оптималната изгода от всяка една обстановка. Щастлив съм тук и още веднъж споделям, че просто ние е належащо време. Натрупваш опит само с изиграването на мачове. Трябва да спечелим утрешния дуел и да станем по-солиден тим. Всичко може да се случи в един край, само че нормално най-хубавият отбор печели шампионата. Трябва да настигнем тези, които са на върха, след което ще забележим дали можем да се борим за купата през идващия сезон ”, съобщи Алегри.
 Киелини: Не сме любимци, само че Интер не са непобедими Киелини: Не сме любимци, само че Интер не са непобедими 11 яну | 15:15  Ювентус набеляза нападател на Зенит и халф на Лион Ювентус набеляза нападател на Зенит и халф на Лион 11 яну | 13:41  Президентът и още един състезател на Ювентус са с COVID-19 Президентът и още един състезател на Ювентус са с COVID-19 10 яну | 21:13  Сезонът на Киеза завърши, нападателят е навън за 6 месеца Сезонът на Киеза завърши, нападателят е навън за 6 месеца 10 яну | 13:24  Арсенал договаря с Ювентус за Артур Арсенал договаря с Ювентус за Артур 10 яну | 06:29  Контузията на Киеза може да се окаже сериозна Контузията на Киеза може да се окаже сериозна 10 яну | 02:30 Още от Футбол свят  Челси може да заплати цели 4 милиона отплата на Лион, с цел да си върне Емерсон Челси може да заплати цели 4 милиона отплата на Лион, с цел да си върне Емерсон 11 яну | 15:42 430 0  АФЛ няма да проверява Ливърпул за подправените позитивни проби, довели до отлагането на мача с Арсенал АФЛ няма да проверява Ливърпул за подправените позитивни проби, довели до отлагането на мача с Арсенал 11 яну | 15:26 722 2  Киелини: Не сме любимци, само че Интер не са непобедими Киелини: Не сме любимци, само че Интер не са непобедими 11 яну | 15:15 582 2  Дийн Хендерсън изискал трансфер през този месец Дийн Хендерсън изискал трансфер през този месец 11 яну | 15:02 1113 0  Томори даде отрицателен тест и се връща към тренировките Томори даде отрицателен тест и се връща към тренировките 11 яну | 14:55 624 0 Виж всички Водещи Новини  Срещата за Срещата за "Армията " стартира: персонално Гриша Ганчев предвожда ЦСКА - София 11 яну | 15:02 7894 85  Хората на Бербатов внесоха документите за нов Конгрес на БФС Хората на Бербатов внесоха документите за нов Конгрес на БФС 11 яну | 11:48 10461 85  Започва ново следствие против Джокович в Австралия Започва ново следствие против Джокович в Австралия 11 яну | 09:05 26100 121  Общински консултант показа план за Общински консултант показа план за "Армията ", позволява градеж на нов стадион върху насипите 11 яну | 12:09 16815 173  Лудогорец заплаща близо 1 милион евро за бранител от Бразилия Лудогорец заплаща близо 1 милион евро за бранител от Бразилия 11 яну | 09:47 16514 37 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР