Вратарят на националния отбор Пламен Илиев бе избран за Футболист

...
Вратарят на националния отбор Пламен Илиев бе избран за Футболист
Коментари Харесай

Тигъра: Ще дадем най-доброто от себе си срещу Франция

Вратарят на националния тим Пламен Илиев бе определен за Футболист на месец август. Тигъра изигра необикновен мач и бе с съществена заслуга България да счупи прокобата и победи Швеция след 25 години очакване. Стражът на румънския Астра (Гюргево) се надява на положителен резултат в последните две квалификации за Мондиал 2018 в Русия - семейството на Франция и гостуването на Люксембург.

“Благодаря за премията, само че считам, че тя не е единствено моя, а на целия тим, който се показа извънредно добре против Швеция. Радващо е, че постигнахме една толкоз дълго чакана победа. Колективът при нас е водещ, тъй че това самопризнание е за всички момчета”, съобщи някогашният вратар и капитан на Левски.
 Националите и Петър Хубчев обраха наградина на Пресклуб България за месец август @@@ “Рано е да приказваме каквото и да е за мача с Франция, защото едвам през днешния ден се събрахме. Ще забележим какви инструкции ще ни дадат треньорите и ще се опитаме на 100 % да ги спазим. Франция е доста, доста сериозен тим, може би най-хубавият сега. Всички ние обаче се надяваме, че ще приключим положително първо седмицата, а по-късно и квалификационния цикъл”, добави още Илиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР