Вратарят на Монтана Благой Макенджиев призна, че няма как да

...
Вратарят на Монтана Благой Макенджиев призна, че няма как да
Коментари Харесай

Макенджиев: Ако ние ги бяхме изравнили, щяхме да сме доволни

Вратарят на Монтана Благой Макенджиев призна, че няма по какъв начин да е благополучен след позволения гол от Черно море в своята врата, въпреки Монтана да взе точка от варненци в следващ мач от кръга у нас.

„ По-добре да бяхме били. Не съм удовлетворен от точката през днешния ден. Не ни доближи експанзията, която кардинално в много мачове показвахме. Изгубихме доста топки и се разпилявахме по терена, отваряйки пространства. Черно море са добър тим и през по-голяма част владееха топката. Поставяха ни под напън и е обикновено да се пропукаш”.

„ Не съм удовлетворен от това, което демонстрирах. Когато сме позволили гол, няма по какъв начин. Може да сме удовлетворени от една част от мача. Индивидуалните представяния не са най-важни, а най-важни са точките. Точка против Черно море е добре, тъй като задачите на двата тима са разнообразни. Те имат класни футболисти, до момента в който ние се борим за всяка една точка. Днес разочароващото е, че поведохме, а след това ни изравниха. Ако беше противоположното, щяхме да кажем, че сме доста доволни”, приключи Макенджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР