Вратарят на Монако Александър Нюбел, който е под наем от

...
Вратарят на Монако Александър Нюбел, който е под наем от
Коментари Харесай

Спряганият за Байерн Нюбел: Няма много смисъл да се връщам

Вратарят на Монако Александър Нюбел, който е чартърен от Байерн (Мюнхен) разгласи, че не вижда доста смисъл да се връща на “Алианц Арена ”. Името на стража стартира да се спряга за мюнхенския гранд, откакто титулярният вратар Мануел Нойер се контузи по време на ски и е навън до края на сезона.

Нюбел съобщи пред “Билд ”: “За мен няма смисъл да се връщам. Не знам какъв брой сериозна е травмата на Мануел. Но считам, че той ще бъде още веднъж здрав до лятото, най-късно в подготовката за идващия сезон. Ще притискам палци за него ”.

“Агентът ми се оправя с всичко доста добре. Във Франция тематиката не е толкоз огромна, колкото в Германия. Фокусът ми е тук, в Монако ”, добави вратарят, който през вчерашния ден записа цялостен мач при успеха на “монегаските ” над Оксер с 3:2 като посетител.

Монако към този момент отхвърля опцията Байерн да си върне Александър Нюбел още през януари, само че към момента не е затворил изцяло вратата за това. Докато френският клуб няма заместител, Нюбел би трябвало да остане в Монако до края на сезона. В сделката сред двата клуба няма заложена уговорка за прибързано преустановяване на преотстъпването на Нюбел, така че те ще би трябвало да се договорят между тях.

Хапни като първенец с безвъзмездна доставка от Takeaway.com!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР