Вратарят на Милан Майк Менян ще бъде новият титулярен страж

...
Вратарят на Милан Майк Менян ще бъде новият титулярен страж
Коментари Харесай

Майк Менян ще бъде първи избор за вратата на Франция

Вратарят на Милан Майк Менян ще бъде новият титулярен пазач на националния тим на Франция след отказването на Юго Лорис, разгласи селекционерът на " петлите " Дидие Дешан.

Лорис приключи своята кариера в националния тим след завършека на международното състезание в Катар, с което оваканти освен вратарския пост, само че и капитанската лента.

И до момента в който за второто към момента няма финален отговор, то за първото Дидие Дешан даде са разбере, че за старта на европейските квалификации негов първи избор за вратата ще бъде Майк Менян. Френският експерт добавя обаче, че за втората порция мачове през юни може да има и смяна в решението му.

" Вратарят Майк Менян ще има отговорността да бъде номер 1 на Франция. Дали по този начин ще бъде и през месец юни, не мога да кажа още. Ще имам диалози и с тримата вратари, само че Майк към този момент е нашият избор за титулярен вратар ", съобщи Дидие Дешан.

Националният тим на Франция започва акцията си в квалификациите за Евро 2024 на 24 март (петък) с мъчно домакинство против Нидерландия, а три дни по-късно международните вицешампиони ще пътуват до Дъблин за аудиенция на Ирландия.

Освен Майк Менян Дидие Дешан е повикал за тези срещи и още двама вратари в лицето на Алфонс Ареола от Уест Хям и Брис Самба от Ланс, за който това е първа повиквателна за националния тим на Франция въобще в кариерата му.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР