Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума ще пропусне двубоя с Дженоа

...
Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума ще пропусне двубоя с Дженоа
Коментари Харесай

Донарума е пазил контузен за Милан

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума ще пропусне дуела с Дженоа в неделя, оповестява "Гадзета дело Спорт ". Вчера Джиджо е провел самостоятелна подготовка, която е включвала възстановяващи процедури, тъй че възможностите му да се възвърне за мача с "грифоните " е най-малък. Срещу "рособлу " под рамката ще застане чудесно представилият се във Флоренция Асмир Бегович.

Любопитно е, че и в първия мач против Дженоа Донарума не взе присъединяване. Тогава бе сменен от Пепе Рейна, който след груба неточност при първия гол на домакините, съумя да се реваншира и да избави дузпа, с което резервира крайния резултат 1-2.

Според източници на "Тутоспорт ", италианският национал играе с болки в глезена повече от месец. Проблемът се е появил в края на дуела с Каляри, а след няколко мача се е появил още веднъж - в дербито. Болежките са отшумели, само че още веднъж са се появили при конфликта с Киеза предходната събота. Състоянието му е под надзор и не тормози лекарския щаб на "Дявола ", само че съвсем несъмнено няма да се рискува с стартирането му в игра на 1-ви март.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР