Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид де Хеа, сподели, че

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид де Хеа, сподели, че
Коментари Харесай

Де Хеа: Настроението на отбора е за нови успехи

Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид де Хеа, показа, че е горделив с триумфа на “червените дяволи ” против Нюкасъл с 2:0 във финала на Карабао Къп, само че напомни, че в този момент не е моментът за празнуване, тъй като занапред предстоят значимите мачове за тима.

“Беше отлично. Трудно е да се опише и съм разчувствуван, тъй като не съм печелил трофей отдавна. Радвам се за почитателите. Преди това играхме няколко финала, само че ги загубихме, тъй че през днешния ден знаехме, че би трябвало да го създадем. Изправихме се против сложен противник и съм доста горделив с тима. Имаме мач след три дни и би трябвало да се концентрираме за него. Участваме в още три надпревари и имаме късмет да спечелим някои от тях. Усещам, че настроението на тима е за нови триумфи ”, разяснява Де Хеа, представен от BBC.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Манчестър Юнайтед единствено след два дни - на 1 март (сряда) има значим мач против Уест Хам от 5-ия кръг на ФА Къп, а четири дни по-късно на 5 март (неделя) следва супер дербито против Ливърпул в Премиър лийг. На 9 и 16 март пък предстоят новите европейски борби против Бетис от 1/8-финалите на Лига Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР