Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа не бърза да

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа не бърза да
Коментари Харесай

Де Хеа държи Юнайтед в шах

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа не бърза да възобновява контракта си с клуба, а може и въобще да не го стори. Според “The Telegraph”, предишния петък в Лондон се е състояла среща сред неговия сътрудник Жорже Мендеш и представители на “червените дяволи”, с цел да обсъдят удължаването на договора на испанския национал, само че двете страни не са стигнали до съглашение.

Настоящият контракт на Де Хеа е до лятото на 2019 година, само че на “Олд Трафорд” вършат опити да го задържат за оптимално дълъг интервал. Засега напъните на клуба не дават резултат, а повода не е финансова. Де Хеа не е уверен, че Юнайтед ще има силите да се бори за титли както на домашната сцена, по този начин и в Европа.

Ако испанецът дефинитивно откаже да подпише нов контракт, Юнайтед ще би трябвало да го продаде, с цел да не рискува да го загуби като свободен сътрудник. Трябва да се означи, че британският гранд има алтернатива да удължи договора на Де Хеа до 2020 година, само че това няма да промени доста обстановката, в случай че самият пазач реши, че желае да си тръгне.

Де Хеа е на “Олд Трафорд” от 2011 година, когато беше притеглен от Атлетико Мадрид. Той към този момент има над 300 мача за “червените дяволи”. Премиър лийг 8 кръг, събота 6 октомври  Манчестър Юнайтед 3:2краен резулат  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР