Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов остана доволен от своето завръщане

...
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов остана доволен от своето завръщане
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Не се случва за първи път да отпаднем за Купата

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов остана удовлетворен от своето завръщане на терена, макар загубата на неговия отбор от Левски на ¼.-финалите за Купата на България. Той приказва още за задачите отсам за Лудогорец, както и за конкуренцията с Пламен Илиев за поста под рамката на вратата.

„ Добре се усещам, щом изкарах 120 минути и дузпи значи всичко е наред. Чувствам се съвършено, само че за жалост не успяхме да победим. При дузпите има огромна доза шанс, Левски извърши положителни дузпи, възторженостти. Чувството да се завърнеш е в действителност необикновено, хем го поисквам, хем не, защото на никого не поисквам да се контузва по подобен метод. Това да се върна на терена и то на „ Герена “ със суха мрежа е необикновено чувство “.

„ Не се случва за първи път да отпаднем за Купата, целим се във всички титли. Главната ни цел е шампионата. Пределно стимулирани сме да решим шампионата колкото е допустимо по-рано. Не съм сюрпризиран от държанието на Левски, възторженостти за техния тим. Продължават очевидно справедливо напред. Левски постоянно са в битката за купата, както и ЦСКА, а тази година и Локомотив Пловдив. Ще бъде забавно до края “.

„ Ние с Пламен първо сме другари, след това сътрудници и съперници. И двамата сме задоволително интелигентни и опитни, с цел да няма драски. Нивото на тима е високо, без значение от отпадането. Върба е потвърдено има, тренировките, които организира са страхотни. Не считам, че короновируса ни е повлияло, само че не беше прелестно “, сподели още Владислав Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР