Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов, даде интервю пред сайта

...
Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов, даде интервю пред сайта
Коментари Харесай

Владислав Стоянов: Надявах се на Шампионска лига за Лудогорец, но и това е успех

Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов, даде изявление пред уеб страницата на клуба, в което приказва за травмата си и протичащото се в Разград.

" Лекарите не са ми дали периоди за връщане в игра. Случаят ми е характерен. Ще бъде сносно за мен, в случай че напролет на 2018 година стартира тренировки. Стисках палци на тима пред тв приемника. Не е прелестно за един футболист да стои в профил и да следи своите съотборници. Надявах се Лудогорец да влезе в Шампионската лига, само че и присъединяване в групите на Лига Европа е огромен триумф ", съобщи вратарят.

" Първото ни присъединяване в Лига Европа през 2014 година бе много по-различно. Съперниците ни подцениха, даже минавахме за новобранец в групата, само че видяхте какво се получи. Завършихме първи, без загуба, до момента в който в този момент е друго. В Европа към този момент знаят за Лудогорец. Участвахме два пъти в Шампионската лига. Ще бъде доста по-трудно. Истанбул Башакшехир, Хофенхайм и Брага са класни отбори. В групата няма изявен любимец. Съперниците ни са корави тимове, добре готови тактически ", добави Стоянов.

 Владо Стоянов към този момент раздвижва крайници си
Владо Стоянов към този момент раздвижва крайници си

Вратарят се чака да се върне в игра по време на зимната подготовка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР