Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос ще подпише нов 3-годишин

...
Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос ще подпише нов 3-годишин
Коментари Харесай

Ренан остава в Лудогорец още 3 години

Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос ще подпише нов 3-годишин контракт. Това разгласи треньорът на отбора Стойчо Стоев. Настоящият договор на бразилеца изтича през декември и той към този момент е свободен да договаря с други клубове. Това обаче няма да се случи, като в последна сметка ренан се е съгласил да одобри изискванията на Лудогорец.

“Уточнени са всички условия с Ренан и не мисля, че ще има проблем да остане в тима и да преподпише”, разяснява треньора Стойчо Стоев в предаването “Домът на футбола”.

Бразилецът, който към този момент е на 30 години, пристигна в Разград при започване на 2017 година. Първоначално той бе лезерва на Владислав Стоянов, само че след неговата травма се трансформира в корав титуляр. През тази пролет обаче бразилецът още веднъж седна на пейката за сметка на Пламен Илиев.

“Владислав Стоянов стартира възобновяване, което не знам какъв брой ще продължи на този стадий. Хубаво е, че и той стартира да се усеща по-добре, защото две години отвън терените са тежък откъслек от време. Надявам се последователно да се възвърне и до края на годината да е добре и той. Владо върви на процедури в Испания, само че при започване на подготовката ще е при на. Той си има контракт с клуба и си остава тук”, добави още Стоев.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР