Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш ще пази за тима

...
Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш ще пази за тима
Коментари Харесай

Въпреки счупения пръст Хоркаш излиза срещу Лудогорец

Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш ще пази за отбора в първия мач от плейофите, разбра „ Тема Спорт “. В понеделник (15 май) от 20:15 часа смърфовете гостуват на Лудогорец. Хърватският пазач счупи пръст при успеха с 1:0 над Левски в последния кръг от постоянния сезон. Хоркаш е с фрактура на кутрето на лявата ръка. Той бе сменен наложително от Илко Пиргов в 74-ата минута на дуела със сините на „ Лаута “. Вратарят обаче е бил безапелационен, че пред спортно-техническия щаб, че желае да пази в срещата в Разград. Очаква се пръстът му да бъде шиниран и Хоркаш да излезе на обезболяващи.
Прочетете още
В лагера на черно-белите са говорили с вратаря, че няма смисъл да се рискува здравето му, само че хърватинът е бил безапелационен, че ще застане под рамката.

Наставникът Александър Томаш обаче няма да може да разчита и против Лудогорец на нападателя Алфа Конте. След успеха над Левски младият треньор на Локо Пловдив изрази вяра, че играчът ще бъде картотекиран. Това обаче няма да се случи, тъй като към момента не е издадена нужната работна виза, поради липса на документи.

Смърфовете подписаха с Конте на 1 март, само че два месеца и половина по-късно играчът от Сиера Леоне към момента е без права.

Аут за визитата на орлите ще е и младият централен бранител Тодор Павлов. Той към момента лекува травма. Играчът и спортно-техническият щаб умуват дали бранителя да се подложи на интервенция. Засега това по-скоро немя да се случи.

Днес Томаш и щабът му ще гледат в елементи играта на Лудогорец в реванша за купата против Черно море.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР