Вратарят на Локомотив (Москва) Гилерме подписа нов договор и сложи

...
Вратарят на Локомотив (Москва) Гилерме подписа нов договор и сложи
Коментари Харесай

Гилерме зарадва феновете на Локо

Вратарят на Локомотив (Москва) Гилерме подписа нов контракт и постави завършек на слуховете, че ще премине в Зенит или Спартак (Москва). Бразилецът с съветски паспорт удължи договора си за още 3 години. Преди това той отклони две предложения на " железничарите ", само че в последна сметка двете страни се схванаха.

" Преговорите не бяха лесни, само че се веселя, че намерихме компромис. Историята има благополучен край. Вече 12 години съм в Локомотив и ми предстоят още три. Това е доста време. Имаме мощен тим и обединен колектив. Надявам се занапред да спечелим още доста титли ", съобщи Гилерме, който е на огромна респект измежду почитателите на " червено-зелените ".

«Я в клубе уже 12 лет, а будет ещё три. Считайте, вся жизнь».#ГиляСНами pic.twitter.com/kP4x0hY6n9
— ФК «Локомотив» (@fclokomotiv) July 19, 2019 " Доволен съм, че получилата се сага завърши. Това беше вярното решение. Нашият водач остава в тима и това е отлично. Не съм чел информациите за вероятно негово прекосяване в Зенит или Спартак. През цялото време бях сигурен, че Гилерме ще остане ", разяснява треньорът на Локо Юрий Сьомин.

Председателят на Съвета на шефовете на клуба Анатолий Мещярков удостовери, че стражът е имал и други предложения. " Вярно е, само че Гилерме избра да остане при нас. Това ме радва. Всичката шумотевица от последните седмици към този момент е в предишното ", сподели Мещярков.

Гилерме пристигна в Локомотив през 2007 година от Атлетико Паранаензе за скромните 1,25 млн. евро. През предишния сезон той беше на вратата във всички 30 мача в Премиер лигата, като позволи 28 гола. Премиер Лига 2 кръг, неделя 21 юли  Локомотив Москва 16:30предстои  ФК Тамбов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР