Вратарят на Локо Пловдив Динко Хоркаш е обект на интерес

...
Вратарят на Локо Пловдив Динко Хоркаш е обект на интерес
Коментари Харесай

И Оксер се нареди на опашката за Хоркаш

Вратарят на Локо Пловдив Динко Хоркаш е обект на интерес от страна на френския втородивизионен Оксер, пишат медиите в страната, представени от " Тема спорт ".

Тимът, който е част от Лига 2, следи доста деликатно развиването на хърватския пазач и се чака да изпрати съответна оферта за него през зимата.

Оксер има упоритостите да се завърне в елита, като започва мощно сезона във второто равнище и все още заема втората позиция, на четири точки от водача Лавал.

През зимата Хоркаш бе на проби в Лориен, само че до трансфер по този начин и не се стигна. Наскоро се появи информация в Босна, че вратарят на Локо Пд е в радара и на родния му Динамо Загреб. У нас е наблюдаван от Лудогорец.

Пред Диема Спорт стражът приказва за престоя си у нас и отличния сезон, който смърфовете вършат до този миг.

" Натрупахме доста точки и победи. Искахме да вземем повече от Лудогорец и ЦСКА, само че значимото е, че сме първи. Надявам се да продължим по този начин, вършим това, което се изисква от нас. Получава се на терена, играем най-хубавия футбол в Първа лига. Можем да бием всеки тим. Имаме още значими срещи до зимата. Не желая да мисля за бъдещето. Във футбола всичко е допустимо. Надяваме се, че ще продължим по този метод. Няма да има по-щастлив от мен, в случай че спечелим купата. Треньорът сподели да се забавляваме, да вършим каквото се желае от нас и да сме удовлетворени след всеки мач. Аз бързо се приспособих. Не е толкоз друго с хърватския език, само че научих и българския. Работя с този екип към този момент година и половина, има доста условия, несъмнено. Вижда се, че се получават нещата ", споделя Динко Хоркаш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР