Вратарят на Ливърпул Симон Миньоле смята, че отборът на Евертън

...
Вратарят на Ливърпул Симон Миньоле смята, че отборът на Евертън
Коментари Харесай

Симон Миньоле: Евертън вече е по-опасен

Вратарят на Ливърпул Симон Миньоле счита, че тимът на Евертън ще бъде доста по-опасен в дербито на мърсисайдци тази седмица, откакто отпред на "карамелите " към този момент е Сам Алърдайс.

"Червените " нямат загуба от градския си противник в 14 следващи мача и са очевидни любимци за дуела на "Анфийлд ", само че Миньоле съобщи, че няма да има подценяване измежду него и съотборниците му.

"Да, в последните мачове имаме триумф против тях, само че това е нов мач. Ще бъде по-тежко, в сравнение с изглеждаше преди няколко седмици. Те има нов управител - Сам е умел треньор и знае от какво се нуждае един тим, с цел да оцелее във Висшата лига. Те завоюваха последните си два мача и ще бъдат в положително въодушевление. Ще усещат като че ли няма какво да губят ", разяснява белгийският вратар.

"Нямаме потребност от спомагателна мотивация за този мач. Това постоянно е било едно ужасно дерби, а ние се намираме в отлична форма. Вече сме в топ 4, където желаеме да бъдем, само че желаеме да продължим да преследваме тимовете пред нас ", добави стражът на Ливърпул. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР