Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер няма да играе няколко седмици.

...
Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер няма да играе няколко седмици.
Коментари Харесай

Алисон ще отсъства няколко седмици

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер няма да играе няколко седмици. Той получи травма в прасеца в мача от първия кръг на сезона във Висата лига, който мърсисайдци завоюваха с 4:1 против Норич. Бразилецът трябваше да напусне терена към края на първото полувреме.

Мениджърът на " алените " Юрген Клоп разяснява какъв брой дълго ще бъде отсъствието на вратаря, само че не бе изключително съответен. " Контузията е в прасеца. Не желая да върша прогнози по кое време ще се върне, само че сигурно няма да играе в сряда. След това ще забележим. Ще отнеме време, най-малко две седмици ", съобщи германецът.

" Четох информации за шест седмици, само че Али не е получавал доста травми в кариерата си, тъй че желая да изчакам малко, с цел да видя по какъв начин се развива възобновяване, само че няма да е отвън терените идващите шест седмици ", добави Клоп.

BREAKING: Liverpool boss Jurgen Klopp confirms Alisson will be out for 'the next few weeks' https://t.co/k94bi0kYpy pic.twitter.com/nevXTrqzXo
— Mirror Football (@MirrorFootball) August 12, 2019
В сряда Ливърпул се изправя против Челси в мач за Суперкупата на Европа. Като титуляр ще бъде привлечения предходната седмица Адриан. Испанецът дебютира в срещата с Норич. Контузията на Алисон накара клубът да потърси още един вратар и най-вероятно ще притегли 35-годишния Анди Уонърган. Премиър лийг 2 кръг, събота 17 август  Саутхамптън 17:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР