Вратарят на Левски Пламен Андреев разкри, че бързо се е

...
Вратарят на Левски Пламен Андреев разкри, че бързо се е
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Ники Михайлов винаги иска да ме успокои и да ми придаде увереност

Вратарят на Левски Пламен Андреев разкри, че бързо се е приспособил бързо в първия състав на “сините, защото бил доста добре признат от тима. Той призна, че Ники Михайлов му е помагал доста в подготвителния развой. Ето какво показа Андреев пред “Дарик ”:
 Левски още веднъж тренира в почивния си ден - Жоро Миланов сподели класа на джитбол Левски още веднъж тренира в почивния си ден - Жоро Миланов сподели класа на джитбол
„ Всичко е наред. Чувствам се като че ли съм на точното място в точното време. Работя непрекъснато за футболното и личностното му развиване, с цел да съм на равнището, на което се чака да си в клуб като Левски. Имах известни компликации при акомодацията ми към първия тим поради промяната на хората, с които съм работил в школата, само че за към два месеца ги преодолях. Много ми оказа помощ отношението на Славиша Стоянович и съотборниците ми. Чувствам се добре в съблекалнята.

Тренирам с първия тим от една година. Изискванията не са се трансформирали, те са идентични за всички възрастови групи, аз и преди играх на „ Герена “. Натоварването в школата на Левски през последните години е доста високо и в това отношение не съм имал проблеми в първия тим. В началото имаше леко напрежение в мен, само че това беше по време на първия месец, до момента в който бяхме на подготовка в Хърватия, след това се отпуснах, тъй като ме одобриха доста добре в състава “, добави Андреев.

„ Няма нещо, с което да изненадам почитателите. Когато имам свободно време се срещам с другари в квартала, прави къси планински преходи със фамилията ми, когато времето е хубаво. Когато съм на лагер, си взимам книги с мен. В момента приключвам " Изнудването " на Джон Гришам. Следя сериала " La casa de papel ". Стремя се да бъде виновен в всекидневието си, защото и дребни неща могат да повлияят на представянето ми.

Има доста неща от разнообразни естества, върху които би трябвало да работя. На всяка подготовка се старая да подобря техническите си качества. Представянето ми е обвързвано и с физическото, психическото и прочувственото ми положение. Работя доста и върху тях. Дължа увереността си на треньорите и съотборниците ми, които ми оказват помощ извънредно доста да се усещам сигурен в себе си по време на тренировки и мачове “, сподели още Андреев.
 Левски дели хотела в Турция със сръбски гранд Левски дели хотела в Турция със сръбски гранд
„ Изключително съм признателен на Ники Михайлов, който непрекъснато ми дава препоръки на тренировките. Винаги се стреми да ме успокои и да ми придаде убеденост, с цел да мога да покажа най-хубавото от себе си. Същевременно ми дава друга позиция от моята.

Любимият ми вратар е Мануел Нойер. Харесах го по време на Световното състезание в Бразилия през 2014. Тогава се показа на допустимо най-хубавото равнище и стана международен първенец, а и въпреки всичко играе в обичания ми задграничен тим.

Думите на Станимир Стоилов, че ще играя във всеки мач за Купата не ми вкарват напрежение. По-скоро ме кара да се усещам щастлив, че треньор като него е оценил качествата ми и ще ми даде този късмет. Същевременно не недооценявам и огромната отговорност. Купата е главната ни цел за този сезон. Убеден съм, че под управлението на Станимир Стоилов можем да донесем първи трофей на Левски от толкоз доста години. Левскар съм от дребен. Преди да заиграя за първия тим посещавах всеки мач. Това ми оказва помощ да знам каква отговорност е да носиш фланелката на най-големия тим в България с най-големите почитатели “, приключи Пламен Андреев.
 Левски дели хотела в Турция със сръбски гранд Левски дели хотела в Турция със сръбски гранд 24 яну | 15:39  Левски още веднъж тренира в почивния си ден - Жоро Миланов сподели класа на джитбол Левски още веднъж тренира в почивния си ден - Жоро Миланов сподели класа на джитбол 24 яну | 12:40  Марин Петков приветства Кръстев: Ще помогне на Левски, желая Купата и присъединяване в Европа Марин Петков приветства Кръстев: Ще помогне на Левски, желая Купата и присъединяване в Европа 24 яну | 08:22 Още от БГ Футбол  Арда започва с нулево тъждество контролите в Турция Арда започва с нулево тъждество контролите в Турция 24 яну | 16:51 3556 2  Изпълнителният комитет БФС с първо съвещание за годината Изпълнителният комитет БФС с първо съвещание за годината 24 яну | 16:14 504 0  Русев: Надявам се още в първите публични мачове да покажем положително лице Русев: Надявам се още в първите публични мачове да покажем положително лице 24 яну | 16:12 493 0  Киров: Двубоят беше на двете крайности Киров: Двубоят беше на двете крайности 24 яну | 16:05 458 0  ЦСКА 1948 сътвори същинско голово шоу против северномакедонци в първата си контрола в Турция ЦСКА 1948 сътвори същинско голово шоу против северномакедонци в първата си контрола в Турция 24 яну | 15:52 13617 21 Виж всички Водещи Новини  ЦСКА - София показа колумбийски нападател ЦСКА - София показа колумбийски нападател 24 яну | 13:35 15372 135  ЦСКА 1948 сътвори същинско голово шоу против северномакедонци в първата си контрола в Турция ЦСКА 1948 сътвори същинско голово шоу против северномакедонци в първата си контрола в Турция 24 яну | 15:52 13617 21  Панамци се молят на Мъри, само че експертът е праволинеен Панамци се молят на Мъри, само че експертът е праволинеен 24 яну | 09:19 39862 73  Георги Петков: Стоилов е спасението на Левски, купата със Славия ми е най-сладка Георги Петков: Стоилов е спасението на Левски, купата със Славия ми е най-сладка 24 яну | 09:28 19584 59  Марин Петков приветства Кръстев: Ще помогне на Левски, желая Купата и присъединяване в Европа Марин Петков приветства Кръстев: Ще помогне на Левски, желая Купата и присъединяване в Европа 24 яну | 08:22 22640 49 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР