Вратарят на “Левски Пламен Андреев е №1 в света до

...
Вратарят на “Левски Пламен Андреев е №1 в света до
Коментари Харесай

Вратарят на “Левски Пламен Андреев №1 в света

Вратарят на “Левски ” Пламен Андреев е №1 в света до 20 година на своя пост по брой изиграни минути, сочи разбор на футболната обсерватория CIES.

Проучването обгръща повече от 75 шампионати из цялата планета. Младежкият национал, който е корав титуляр в състава на Николай Костов, е записал внушителните 4050 мин на терена. Вторият в подреждането - Джеймс Бийдли, част от “Шефилд Юнайтед ”, е записал с цели 720 мин по-малко от родния пазач през 2023 година

В същото време пък “Левски ” изживя дежа-вю във втората си контрола по време на лагера в Турция. Както и в първия дуел против “Вашаш ”, “сините ” поведоха на “Олександрия ”, само че в последна сметка паднаха. За разлика от мача с унгарците, този път играчите на Николай Костов имаха задатък от единствено гол, само че паднаха 1:2.

Междувременно се чака “сините ” през днешния ден или най-късно на следващия ден да разгласят второто си ново попълнение за годината.

Столичани към този момент са постигнали сделка с 30-годишния халф Карлос Охене, който ше дебаркира на “Герена ” от отбора на “Хебър ”. Това удостовери треньорът на столичани Николай Костов.

С привличането на полузащитника управлението на “Левски ” изцяло си опонира, откакто преди няколко седмици разгласи, че няма да купува играчи от така наречен роден хайлайф. 30-годишният футболист е взет за заместител на капитана Андриан Краев. Халфът не желае да преподпише нов контракт и “сините ” се пробват да го продадат през зимата.

“Нямаме фикс идея да преследваме резултати в контролите, не обръщаме такова огромно внимание на головете, които получаваме ”, сподели след втората поредна загуба наставникът на “сините ” Николай Костов.

“Тренировките стават по-интензивни, работим за мощ. Не сме толкоз свежи. За 60 минути от по-основните играчи съм удовлетворен от свършената работа ”, добави още наставникът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР