Вратарят на Левски Николай Михайлов остана доволен от спечелените три

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов остана доволен от спечелените три
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Негостоприемно теренче, това не е професионален мач

Вратарят на Левски Николай Михайлов остана удовлетворен от извоюваните три точки при визитата на Царско село, само че не и от изискванията за игра. Стражът на „ сините” завоюва наградата за Играч на мача, запазвайки вратата си суха за триумфа с 1:0.

„ Много тежко беше, виждате какво е времето, теренът също. Голяма битка беше и от двата отбора. Имахме късмет при избрани обстановки, гредата също на няколко пъти бе мой асистент, само че със задружни старания успяхме да създадем още една суха мрежа. Нямахме доста положения, само че през днешния ден бе по-добре от предишния път, изключително в нападателен проект. Успяхме да отбележим един гол и той се оказа задоволителен. Сега се възвръщаме, тъй като цикълът е сбит. Концентрираме се за последния мач на „ Герена” пред нашите почитатели, би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да победим, с цел да можем да се концентрираме за последния мач от есенния дял”, показа той.

„ Чувствам се доста добре, със отбраната към този момент стиковаме нещата. Целият тим се хвърли доста в защита, естествено имаше и обстановки пред нашата врата, само че се веселя, че запазихме суха мрежа. Ако гледаме напред, трите точки са доста значими, тъй като тук е доста негостоприемно теренче, в случай че по този начин мога да кажа. Обстановката виждате каква е, няма почитатели, няма нищо. Това за мен не е професионален мач, само че както и да е – има и такива тимове. Изправяме се, бием, взимаме трите точки и се прибираме у дома, тъй като изискванията не са положителни, няма какво да си кривим душата”, сподели още Ники Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР