Вратарят на Левски Николай Михайлов, който говори непосредствено след края

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов, който говори непосредствено след края
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Имам договор за още 10 дни

Вратарят на Левски Николай Михайлов, който приказва директно след края на дербито с ЦСКА, изгубено с 0:2, по-късно даде още по-емоционално изявление. В него стражът на " сините " изрази огорчението си от протичащото се в обичания му клуб в последните години. Михайлов посочи главната неточност, която на " Герена " повтарят преди началото на всеки сезон - да гонят по 10-15 футболисти и да притегля нови на тяхно място.

" Нямам терзания преди баража. По-добри сме и от Славия, и от Етър. Мястото на Левски е в Европа. Трябва да си свършим работата във вторник. След това предстоят доста промени. Даже започнаха да се случват. След тях се надявам Левски да е там, където му е мястото. Защото това не е моят Левски. Аз го виждам и като почитател, и като футболист. Левски би трябвало да си вдигне още доста, доста равнището. Видяхте хората по какъв начин ни подкрепяха, заслужават го ", разяснява Михайлов.

" Всяко лято нови футболисти, това не е верният път. Играл съм години наред в чужбина и знам какво е. Който всяко лято маха по 15 футболисти и ги сменя с нови, не стига до средата. Не знам към този момент кой следващ треньор се сменя... Какво ли не се направи с този клуб, хората са изтормозени ", наскърбен е стражът на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР